+ pravila privatnosti

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Posljednje ažuriranje 26. kolovoza 2020.

Zahvaljujemo što ste odabrali biti dio naše zajednice na adresi Space Stars Astronauts („Tvrtka“, „mi“, „mi“ ili „naše“). Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom obavijesti o privatnosti ili našom praksom u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na info@ssasdesing.com

Kada posjetite našu web stranicu https://ssasdesign.com/ ("web stranica"), i općenito koristite bilo koju od naših usluga ("Usluge", koje uključuju i web stranicu), cijenimo da nam vjerujete u svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena da ga pažljivo pročitate, jer je to važno. Ako u ovoj obavijesti o privatnosti postoje neki uvjeti skojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naših Usluga (koje, kao što je gore opisano, uključuje i našu web stranicu), kao i na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje.

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći da razumijete što radimo s podacima koje prikupljamo.

SADRŽAJ

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?
 
2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI SKIM?

4. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

5. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

6. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNO?

7. PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?

8. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

9. KONTROLE ZNAČAJKA KOJE NE SMIJETE PRATITi?

10.IMAJU LI STANOVNICI KALIFORNIJE
ODREDJENA PRAVA NA PRIVATNOST?

11. OBRAĐUJEMO LI OVU OBAVIJEST?

12. KAKO NAM SE MOŽETE OBRATITI U VEZI S OVOM OBAVIJESTI?1.KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam otkrivate

Ukratko: Prikupljamo podatke koje nam pružate.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate kada izrazite interes za dobivanje podataka o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na web mjestu ili na drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i web stranicom, odabirom koji donosite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ​​sljedeće:

Osobne podatke koje ste dali. Prikupljamo imena; email adrese;nazivi poslova; i druge slične informacije. Svi osobni podaci koje nam pružate moraju biti istiniti, cjeloviti i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Informacije se automatski prikupljaju

Ukratko: neke se informacije - poput adrese internetskog protokola (IP) i / ili značajke preglednika i uređaja - automatski prikupljaju kada posjetite našu web stranicu.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete web stranicom. Ovi podaci ne otkrivaju vaš određeni identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktu), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi koji se odnose na podatke, naziv uređaja, država, mjesto , informacije o tome tko i kada koristite našu web stranicu i ostale tehničke informacije. Ovi su podaci prvenstveno potrebni za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice te za našu internu analizu i izvještavanje.

Kao i mnoge tvrtke, i mi prikupljamo informacije putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:

Podaci o evidenciji i upotrebi povezani su sa uslugom, dijagnostičke informacije o upotrebi i performansama koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite ili koristite našu web stranicu i koje bilježimo u datoteke dnevnika. Ovisno o načinu na koji komunicirate s nama, ovi podaci dnevnika mogu sadržavati vašu IP adresu, podatke o uređaju, vrstu i postavke preglednika i podatke o vašoj aktivnosti na web mjestu (poput oznaka datuma / vremena povezanih s vašom upotrebom, pregledanih stranica i datoteka, pretraživanja i druge radnje koje poduzimate, poput značajki koje upotrebljavate), informacije o događajima uređaja (poput aktivnosti sustava, izvješća o pogreškama (ponekad zvane "odlagališta rušenja") i hardverske postavke).

Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su podaci o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup web mjestu. Ovisno o korištenom uređaju, podaci ovog uređaja mogu sadržavati informacije poput vaše IP adrese (ili proxy poslužitelja), identifikacijski brojevi aplikacija uređaja, mjesto, vrstu preglednika, model hardverskog dobavljača internetskih usluga i / ili mobilnog operatera, informacije o konfiguraciji operativnog sustava.

Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke kao što su podaci o lokaciji vašeg uređaja, koji mogu biti precizni ili neprecizni. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti postavki uređaja koji koristite za pristup web mjestu. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje podataka o geolokaciji koji nam govore vaše trenutno mjesto (na temelju vaše IP adrese). Možete onemogućiti da nam dopuštamo prikupljanje tih podataka odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem postavki Lokacija na uređaju. No, imajte na umu da ako odlučite odjaviti se, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.

2.KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjavanju našeg ugovora s vama, poštivanju naših zakonskih obveza i / ili vašem pristanku.

Personal Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe opisane u nastavku. U te svrhe obrađujemo vaše osobne podatke oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor, uz vaš pristanak i / ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu naznačujemo konkretne razloge za obradu na koje se oslanjamo.

Informacije koje prikupljamo ili primamo koristimo:

- za slanje marketinških i promotivnih komunikacija. Mi i / ili naši nezavisni marketinški partneri možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u svoje marketinške svrhe, ako su to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izražavamo interes za dobivanjem podataka o nama ili našoj web stranici, pretplaćujemo se na marketing ili nas kontaktiramo na neki drugi način, prikupit ćemo osobne podatke od vas. U bilo kojem trenutku možete isključiti našu marketinšku e-poštu (pogledajte "ŠTA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST" u nastavku).

- za isporučiti ciljano oglašavanje. Vaše podatke možemo koristiti zarazvoj i prikazivanje personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i suradnje strećim stranama koje to čine) prilagođene vašim interesima i / ili lokaciji iza mjerenje njegove učinkovitosti.

- u ostale poslovne svrhe. Vaše podatke možemo koristiti u druge poslovne svrhe, poput analize podataka, identificiranja trendova korištenja, utvrđivanja učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenui poboljšanje naše web stranice, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Te podatke možemo koristiti i pohranjivati ​​u skupnom i anonimnom obliku tako da nisu povezani s pojedinačnim krajnjim korisnicima i ne uključuju osobne podatke. Nećemo koristiti osobne podatke koji mogu identificirati bez vašeg pristanka.

3.HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S KIM?

Ukratko: Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak, radi poštivanja zakona, pružanja usluga, zaštite vaših prava ili ispunjavanja poslovnih obveza.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ​​ili dijeliti na temelju slijedeće pravne osnove:

- pristanak: Vaše podatke možemo obrađivati ​​ako ste nam dali posebnu privolu za korištenje vaših osobnih podataka uodređenu svrhu.

- legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati​​ kada je to opravdano potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa. - Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati ​​vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.

- pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje to zakonski zahtijevamo radi poštivanja mjerodavnog zakona, vladinih zahtjeva, sudskog postupka, sudskog naloga ili pravnog postupka, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući i odgovor javnim vlastima radi ispunjavanja zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).

- vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi spotencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim radnjama ili kao dokaz. u parnici u koju smo uključeni.

Točnije, možda ćemo trebati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:

-poslovni prijenosi. Možemo podijeliti ili prenijeti vaše podatke u vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.

4.KORISTIMO LI KOLAČIĆE I OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Ukratko: Možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka. Da bismo pristupili informacijama ili ih pohranili, možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (poput web-svjetionika i piksela).

Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

5.KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti oprivatnosti, osim ako dulji rok čuvanja nije potreban ili dopušten zakonom(poput poreza, računovodstva ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha oveobavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od 1 godine.

Kada nemamo kontinuirane legitimne poslovne potrebe za obradu vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili takve podatke učiniti anonimnim, ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosnim arhivama), tada ćemo sigurno pohranite svoje osobne podatke i izolirati ih od daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

6.KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNO?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke sustavom organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Sproveli smo odgovarajuće tehničkei organizacijske sigurnosne mjere namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može biti zajamčena kao 100% sigurna, pa nemožemo obećati ili jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, krasti ili mijenjati vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice na vaš je rizik. Web stranici biste trebali pristupiti samo usigurnom okruženju.

7.PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?

Ukratko:Djeci mlađoj od 18 godina svjesno ne prikupljamo podatke s tržišta niti ih plasiramo na tržište. Djeci mlađoj od 18 godina ne prikupljamo podatke svjesno i nestavljamo ih na tržište.

Korištenjem web mjesta izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na upotrebu web mjesta takvog maloljetnika. Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo računi poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz svoje evidencije. Ako saznate za bilo koje podatke koje smo možda prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na info@ssasdesign.com.

8.KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: u nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora, imate prava koja vam omogućuju veći pristup i nadzor vaših osobnih podataka. Svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

-U nekim regijama (poput Europskog gospodarskog prostora) imate određena prava prema važećim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (i) zatražiti pristup i dobiti kopiju svojih osobnih podataka, (ii) zatražiti ispravak ili brisanje; (iii) ograničiti obradu vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prijenos podataka. U određenim okolnostima možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste podnijeli takav zahtjev, upotrijebite dolje navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da ovo neće utjecati na zakonitost obrade prije povlačenja niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite razloge obrade koji nisu pristanak.  

Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, podaci za kontakt s tijelima za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

9.KONTROLE ZNAČAJKA NE-PRAĆENJA

Većina web preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Ne-praćenje(„DNT“) ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoje sklonosti privatnosti da nemaju podatke o vašem praćenje i prikupljanje aktivnosti internetskog pregledavanja. U ovoj fazi nije finaliziran niti jedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu DNT signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš odabir da se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za internetsko praćenje kojeg se moramo pridržavati ubudućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

10.IMAJU LI STANOVNICI KALIFORNIJE POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: Da,ako ste stanovnik Kalifornije, dobit ćete posebna prava u vezi s pristupom vašim osobnim podacima.

Odjeljak Kalifornijskog građanskog zakonika 1798.83, poznat i kao zakon „ShineThe Light“,dopušta našim korisnicima koji imaju prebivalište u Kaliforniji da jednom godišnje i od nas besplatno zatraže podatke o kategorijama osobnih podataka(ako postoje) koje otkriveni trećim stranama u svrhe izravnog marketinga te imena i adrese svih trećih strana s kojima smo dijelili osobne podatke u neposredno prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, pošaljite nam svoj zahtjev u pisanom obliku koristeći kontakt podatke navedene u nastavku.

Ako imate manje od 18 godina, prebivate u Kaliforniji i imate registriran račun na web mjestu, imate pravo zatražiti uklanjanje neželjenih podataka koje javno objavljujete na web mjestu.Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke navedene u nastavku i uključite adresu e-pošte povezanu s vašim računom i izjavu da živite u Kaliforniji. Pobrinut ćemo se da podaci ne budu javno prikazani na web mjestu, ali imajte na umu da podaci možda neće biti upotpunosti ili cjelovito uklonjeni iz svih naših sustava (npr. Sigurnosne kopije itd.).

11.OBRAĐUJEMO LI OVU OBAVIJEST?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest po potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bitće označena ažuriranim datumom „Revidirano“, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako napravimo značajne promjene u ovoj obavijesti oprivatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti otakvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

12.KAKO NAM SE MOŽETE OBRATITI U VEZI S OVOM OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovom obavijesti, možete nam poslati e-poštu na
info@ssasdesign.com ili poštom na:
Space Stars Astronauts
Miramarska cesta 38
10000 Zagreb
Hrvatska

KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI BRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

Na temelju važećih zakona vaše zemlje, u određenim okolnostima možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti ih ili izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, posjetite: https://ssasdesign.com/contact. Odgovoritćemo na vaš zahtjev u roku od 30 dana. Ova politika privatnosti kreirana je pomoću Termly’s Privacy Policy Generator.